Massage

JorFytaal massage

Een massage op maat? Of lichamelijke klachten en wilt u hier verlichting in hebben? Dan is deze massage uitermate geschikt. Tijdens deze massage zal Jorinde al haar kennis en ervaring gebruiken op het gebied van fysiotherapie, massage, en alternatieve therapieën. Dit met als doel uw lichaam in genezende ontspanning te brengen, waardoor uw herstelproces wordt hervat en/of versneld.


Even tijd voor uzelf en uw lichaam?
Wie weet is een massage dan iets voor u.

Guasha massage

Guasha massage is een ontgiftingsmassage, welke is gebaseerd om de Chi (energie) in het lichaam op gang te brengen. Met een Guasha steen, wordt over de huid geschraapt. Door de druk van het schrapen ontstaan een soort zuiging, welke het lichaam aanzet om de afvalstoffen te gaan verwerken. Tijdens deze massage zullen de reflexzones op de rug worden behandeld. Let op: deze massage kan zorgen voor rode en blauwe plekken op het lichaam. Het kan tot een week duren voordat deze weg zijn. Eerste twee uur na behandeling niet zonnen of douchen.


Ontspanningsmassage rug

Tijdens een ontspanningsmassage van de rug ligt de nadruk op het tot rust komen van uw gehele lichaam. Even ontstressen en een moment voor u zelf. De wereld, de wereld laten en genieten. Het bijkomend positieve effect is dat de doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor u soepeler beweegt en gemakkelijker door het leven gaat. De geestelijke ontspanning die volgt op de lichamelijke, zorgt ervoor dat u met nieuwe en frisse energie het leven tegoed gaat.


Zwangerschapsmassage: Lomi Lomi Hapai

Deze Hawaiiaanse massage is gericht op pure ontspanning van moeder en kind. De massage mag vanaf 12 weken zwanger worden ontvangen.
Het geeft lichamelijk verlichting en brengt emoties en gedachten tot rust. Soms kun je ervaren dat de baby reageert op de massage.
Tijdens deze massage ligt de aanstaande moeder in zijlig op de behandeltafel en wordt zij ondersteunt door kussens.


Staat u massage er niet bij?
Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Een greep uit het aanbod

Klik op 'details' om meer te lezen

Fytaal coaching

De Fytaal coach begeleidt...

Cursussen en ontspanning

Herstel, zelfontwikkeling...

Fysiotherapie

Fysiotherapie specialiseert...

Fytaal Pilates

Training in balans, spierkracht...